Mitä virtuaalijäsenyys sitten oikeasti tarkoittaa?

 

Toinen Toimisto ja Innovation House Finland ovat co-working -tiloja, joiden tarkoitus on saattaa ammattilaisia yhteen yhteisöllisten työtilojen kautta ja tarjota samalla joko omaa työhuonetta yhteisön tiloista tai ihan pöytäpaikkaa. Tämä on toiminut upeasti ja toimivia bisneskumppanuuksia on löydetty ja hyödynnettyä jo vuosia!

Nyt, kun aika muuttuu ja vielä toistaiseksi etätyö on hallituksen linjaama suositus, halusimme viedä myös meidän tekemisemme tehokkaammin verkkoon!

Tämä tarkoittaa sitä, että voimme mahdollistaa tähän yhteisön pääsyn nyt ihan virtuaalisesti. Vaikka et siis tarvitsisi työtilaa, työpöytää, neukkareita tai muita puitteita työnteollesi, mutta kaipaat ihmisiä, apu ja tukea tai uusia mahdollisuuksia tehdä bisnestä – voimme auttaa!

Kuvan, mikä auttaa hahmottamaan niin kotitoimiston kuin co-working -tilan ja virtuaalijäsenyyden eroja, on luonut harjoittelijamme Niina Piirainen!

Virtuaalijäsenyydellä pääset siis mukaan tähän yhteisöön, missä on jo lähes 200 yritystä ja yli 1000 ihmistä!

Saat vertaistukea, sparrailuapua, pääset osallistumaan tapahtumiin (paikan päällä sitten, kun se on mahdollista) virtuaalisesti sekä saat somekanaviemme näkyvyyden myös oman liiketoimintasi buustaamiseen!

Virtuaalijäsenyydellä saat käyttöösi kaiken tämän:

  • Pääsyn Toisen Toimiston ja Innovation Housen yhteisöön (WhatsApp, App, FB), missä pääset kertomaan omasta tekemisestäsi, verkostoitumaan ja luomaan uusia bisnesmahdollisuuksia.
  • Matchmaking yhteisön ja verkoston sisällä (App) – me autamme löytämään sinulle oikean kumppanin, olipa tarpeesi, mikä tahansa!
  • Yhteisö käytössä Suomessa, Losissa ja Singaporessa.
  • Laaja asiantuntijaverkosto hyödynnettävissä.
  • Yhteisöjen some-kanavien tuki omalle markkinoinnille.
  • Kutsu tapahtumiin, virtuaalitapahtumiin ja -ryhmiin.

 

Kesäkuun tarjous! Liity virtuaalijäseneksi nyt – laskutus alkaa vasta elokuussa! Elokuun hintatarjous 89 € + alv / kk,

minkä jälkeen hinta 150 € + alv / kk.

Teemme aluksi kolmen kuukauden sopimuksen, minkä jälkeen voit jatkaa sitä haluamasi ajan kerrallaan!

 

Ihan hullua! Tule mukaan NYT!

 

Jätä yhteystietosi, kun haluat tietää lisää!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

 

Virtuaalijäsenyys!