Jos elät kuplassa, älä.

”Esimiehenä ja valmentajana Kati on innostava, kannustava ja sitoutunut pro-tason tekijä. Vankka ammattitaito konkretisoituu hänen luotsauksessaan työyhteisön hyvinvointina ja sitä kautta myös tuloksissa. Persoonana Kati on helposti lähestyttävä ja hänellä on uskomattoman vahva taito luoda aito yhteys niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin kanssa heti ensi kohtaamisesta lähtien. Voin varauksetta suositella Katia vaativiin valmennus-, kehittämis- ja esimiestehtäviin!”

Stina Sundman, Calcus.com

”Sain onnekseni tutustua Katiin ja ehdin olla osa hänen johtamaansa myyntitiimiä reilun vuoden. Katilla on syvä ymmärrys myynnistä ja työn herkkyydestä. Katin alaisuudessa on ollut turvallista hoitaa oma työnsä ja keskittyä tekemään oma parhaansa. Henkilöstön hyvinvointi, oman talon ja asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtäminen ovat olleet aina keskiössä. Kiitos Kati ❤ Onnea, iloa ja menestystä uuteen. Miss you!”

Tuija Pirttimäki, Eniro Finland

 

Olen huomannut, että pieni etäisyys on tehnyt hyvää.

Pian on vuosi yrittäjyyttä takana ja varmaan kymmenen vuoden edestä oivalluksia ja syvempää ymmärrystä myös niistä asioista, mitä ennen tein työkseni.

Haluan auttaa sinua oivaltamaan itseäni nopeammin. Jos siis olet valmis rikkomaan oman kuplasi, tavataan!

Jätä minulle yhteydenottopyyntö tästä ja minä otan sinuun yhteyttä! Voit toki lukea myös lisää ajatuksiani ja klikkailla tästä eteenpäin!

t. Kati