Miten ja miksi asiakkaat ovat löytäneet juuri Toiselle Toimistolle?

Tässä osassa paneudutaan edellä mainittuihin aiheisiin. Sarjan parissa edellisessä osassa on käsitelty muun muassa coworking-tilojen yhteyttä produktiivisuuteen sekä muisteltiin peruspäiviä toimistolla. Haastattelut ja postaussarjan osat juontaa juurensa Toisen Toimiston yhteisöllisyyteen sekä myös yhteisön tärkeyteen tilanteessa kuin tilanteessa. Haastatteluiden pohjalta saamani vastaukset kysymyksiin tullaan jakamaan anonyymisti tässä ja tulevissa postauksissa.

Miksi juuri Toinen Toimisto?

Yhdeksi suosituimmaksi syyksi vastauksista nousi Kati sekä itse tilan viihtyvyys, mutta myös lämmin vastaanotto toimistolla. Sekä tottakai myös Toisen Toimiston sijainti! Onko parempaa paikkaa, josta voisi lähteä asiakastapaamisiin suuntaan ja toiseen tai vaikkapa ihan vaan lounastreffeillekin ystävän kanssa?

Monia puhutteli myös Toisen Toimiston yhteisöllisyys ja tunnelma toimistolla. Yksin ei tarvitse olla ja toimistolta löytyy läjäpäin huipputyyppejä. Sieltä moni sai myös kaipaamansa tietynlaisen työyhteisön sekä sosiaalisia kontakteja yksintyöskentelyn tueksi. Myös saavutettavuus ja yleisesti vain sopivuus oli avaintekijöitä heidän valitessaan Toisen Toimiston.

Nykyisessä poikkeustilanteessakin edelleen jäsenten välinen yhteisö on tukena ja olemassa eikä yksin tarvitse kärvistellä.

Mitä kautta löysit Toisen Toimiston?

Toiselle Toimistolle on löydetty monien eri väylien kautta, kuten muun muassa…

LinkedInin kontakteista saattaa löytää etsimänsä, sillä sitä kautta eräs nykyinen toimistolainen oli kuullut Toisen Toimiston 1-vuotissyntymäpäivistä ja päätynyt toimistolle sen ansiosta.

Tuttujenkin kautta on löydetty Toiselle Toimistolle, nimittäin erään jäsenen tuttu oli suositellut Toista Toimistoa, joten meni suosittelun sekä erään oman projektinsa varjolla Katin kanssa juttelemaan.

Eräs toimistolainen oli bongannut Toisesta Toimistosta mainoksen sen remontin aikana sosiaalisesta mediasta. Mainokseen törmätessään nimi resonoi ja he tapasivatkin Katin kanssa keväällä. Kesäkuusta asti hän onkin viihtynyt osana Toisen Toimiston yhteisöä.

Ystävä kertoi Katista ja Toisesta Toimistosta, jonka tiimoilta yksi nykyisistä toimistolaisista googletteli ja tutustui paremmin Toiseen Toimistoon. Silloin oli myös käynnissä videokierros passeista, hän löysi sellasen ja laittoi Katille viestiä mennäkseen Toiselle Toimistolle.

Ystävän kanssa oli sovittu tapaaminen Toisella Toimistolla, jonka yhteydessä tutustui Katiin ja ihastui tilaan sekä sen fengshuihin, joten teki kymppikorttikaupat.

Erään tapahtuman ja yhteisen tutun kautta yksi nykyisistä toimistolaisista tapasi Katin, jonka tiimoilta kävi myös tutustumiskäynnillä Toisella Toimistolla. Hän kokeili yhteiskäyttöä Toisen Toimiston ja erään toisen coworking-tilan kanssa, mutta Toinen Toimisto vei tässä tapauksessa voiton.

Myös Toisen Toimiston testiviikolta eräs jäsen kertoi jääneensä sille tielle. Hän oli törmännyt Katin LinkedIn-päivitykseen. Meneillään oli tuolloin virtuaaliesittely Toiselta Toimistolta, josta pystyi bongailemaan kertakäyntikortteja.

Erään nykyisen toimistolaisen pää hajoili kotihommissa, joten kävi testailemassa eri paikkoja, joista käsin voisi työskennellä ja päätyi loppujen lopuksi Toiselle Toimistolle.

 

t. Heli