Työpisteet

Sähköpöydillä varustettuja työpisteitä on Toisella Toimistolla 16. Niistä jokainen on käytettävissä ja varattavissa täysin omaan käyttöön tai vaihdeltavissa sen mukaan, millaista työtä on tekemässä. Työpisteille on mahdollista valita erilaisia istuin vaihtoehtoja, oman mielen mukaan!
Toinen Toimisto tarjoaa monenlaisia eri työpisteitä sähköpöytien lisäksi. Voit halutessasi työskennellä Framery Q:ssa tai O:ssa, ”olohuoneessa”, neuvottelutilan pöytien ääressä tai löhöillä säkkituolisohvalla.

Workshop-tila

Toinen Toimisto pitää sisällään innovointi-, kokous- ja workshop-tilan, missä pöydät on nopeasti muutettavissa 20 – 30 hengen kokouspöydästä moneen pienryhmäpöytään. Pöytien ihana yksityiskohta on se, että myös niihin voi kirjoittaa ja piirtää!
Workshop-tilasta löytyy kaikki tarvittava kokoustekniikka sekä iso valkotaulu. Parhaiten tilan tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet pääsee kokemaan ja näkemään paikan päällä.

Päiväpassi

Jos tarvitset työtilaa vain satunnaisesti, niin voit hankkia itsellesi päiväpassin. Päiväpassin saa kymmenen kerran korttina hintaan 230 € + alv (käyttöaikaa sillä on 3 kuukautta) tai ihan päiväkohtaisena hintaan 25 € + alv.
Niin kymmenen kerran kortti kuin päiväkäyntikin sisältävät molemmat kahvin tai teen sekä aamiaisen, mikä Toisella Toimistolla on aina tarjolla!

Toinen Toimisto on paikka joka haluaa saattaa yhteen ihmisiä, jotka voivat oppia ja hyötyä toisistaan, alasta tai asemasta riippumatta.

Toiselle toimistolle jokainen ihminen on tärkeä, tulit sitten käymään päiväksi tai on tarkoituksesi olla meillä pidempään. Pienetkin kohtaamiset mahdollistavat isoja asioita ja synnyttävät uusia ideoita. Me nostamme kanssasi maljan onnistumiselle ja autamme vastatuulessa eteenpäin.

 

Meillä arki on parhaimmillaan sitä, että viikonloppuna odotat maanantain tulevan.

Toinen Toimisto tarjoaa työskentelytilat joko päiväksi, silloin kun yksinäisyys kotikonttorilla kaatuu niskaan tai pidemmäksi ajaksi, jos työn flow syntyykin siitä, että ympärillä on ihmisiä, jotka haluavat auttaa eteenpäin ja tehdä asioita todeksi yhdessä.

Toinen Toimisto tarjoaa paikan, jossa voi sanoa, että ei jaksa tai osaa. Auttaminen ja osallistuminen voi olla pienimmillään sitä, että ajatellaan yhdessä ääneen ja löydetään uudenlaisia näkökulmia ja ratkaisua ja suurimmillaan sitä, että saatetaan yhteen kaksi ammattilaista, jotka voivat auttaa ja hyödyntää toinen toisensa osaamista.

Etsitkö työtilaa Tampereelta?

Jos arki ahdistaa, meillä on helpompaa.Ota yhteyttä