Päivämäärä: 26.11.2019 • Kellonaika: 9 - 12.00

Ahdistaako loppuvuoden myyntitavoitteesi? Mitä, jos ylittäisit ne ja varmistaisit samalla vauhdikkaan startin vuodelle 2020?

 

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä hiomaan buukkaus- ja klousaustaitojasi!

Myynninliekittäjä, pitkän linjan B2B-myynnin raudanluja ammattilainen Tuomas Rajamäki, toinen MYYNTITULI Oy:n perustajista kouluttaa buukkauksen- ja klousauksen periaatteita omalla uniikilla tavallaan.

Tulet oppimaan, kuinka sekä bookkauksia, että kaupanviimeistelyjä tehdään entistä paremmin ja tehokkaammin. Tulet myöskin saamaan konkreettisia, ympäri Suomen testattuja toimivia vinkkejä, aitoja case-kertomuksia sekä työskentelytapoja arkeesi.

Koulutuksessa tuetaan, hiotaan ja vahvistetaan myös olemassa olevia vahvuuksia/haasteitasi myös pienryhmätyöskentelyn avulla. Koulutus on siis osallistava, kuten kaikki muutkin Myyntitulen koulutukset. Emme harrasta monologeja, emmekä “haaleita kalvosulkeisia”.

 

Koulutus järjestetään 26.11.2019 klo. 9-12:30. Koulutuspaikkana toimii Toinen Toimisto Tampereen Finlaysonilla.

 

 

Koulutukseen mahtuu 15 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on tarkoitettu myynnin- tai bookkaamisen parissa työskenteleville. Varaa paikkasi heti lähettämällä sähköposti osoitteeseen tuomas@myyntituli.fi

Early bird hinta 95 e + alv. 24 % välille 11.11.-18.11.2019.

Tämän jälkeen hinta on 109 e + alv.

Hintaan kuuluu aamulla ja päivän mittaan kahvi/tee ja pieni suolainen. Tapahtuman jälkeen on halukkaille omakustanteinen verkostoitumislounas Finlaysonin alueella.

Ilmoittautuminen on sitova ja se laskutetaan samantien 14 päivän maksuajalla. 21.11.2019 jälkeisistä peruutuksista koulutus laskutetaan täytenä, mutta halutessaan paikan voi delegoida eteenpäin.

 

Myyntikoulutusterveisin,

Tuomas J. Rajamäki

Co-Founder, Myynninliekittäjä

MYYNTITULI Oy

+358503033500

tuomas@myyntituli.fi

www.myyntituli.fi

some: @myyntituli