Päivämäärä: 18.11.2019 • Kellonaika: 16.00 - 18.30

Tule luomaan projekti oman ideasi ympärille!

 

MITEN?

Ravistellaan mieltä ja ajatuksia 3-4 hengen keskusteluryhmissä. Keskustelun on tarkoitus säilyä realistisena ja tavoitteellisena kuitenkin niin, että huomioidaan tavallista laajempi näkökulma. Sanotaan esimerkiksi “galaksi” tai “elinikä”.

Keskustelun avulla voimme yhdistää pienetkin palaset laajoihin yhteiskunnallisiin ja teknologisiin aiheisiin. Tunnistamme yhdessä ongelmat, mahdollisuudet ja ideat, jotka kumpuavat visiostasi. Keskustelussa ei ole tyhmiä kysymyksiä tai tyhmiä ideoita. Oivallukset syntyvät usein yllättävistä suunnista, annetaan niille tilaa!

Ensin brainstormataan ja sen jälkeen kirjoitetaan projektisuunnitelma. Projektisuunnitelmaa täydennetään aikataulutuksella ja tehtävälistalla. Luodaan pohja projektille, mikä voi aidosti liikkua  eteenpäin!

Projekti voi lähteä liikkeelle vaikka yhteistyössä oman keskusteluryhmäsi kanssa tapahtuman jälkeen tai voit saada apua järjestäjiltä, jotta löydät projektiisi oikeat ihmiset ja tarvittavat resurssit.

Tutustu tapahtuman järjestäjään tästä: www.brainstormcorner.com

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan

Tule tutustumaan uusiin ihmisiin ja verkostoitumaan. Opit BrainStormCorner menetelmän avulla yhdistämään ymmärryksesi teknologian, yhteiskunnan, liiketoiminnan ja maailman trendeihin ja saat näkyviisi koko ison kuvan! Tavoitteena on luoda yhdessä uusia oivalluksia ja todellisia projekteja!