Päivämäärä: Perjantai 21.2.2020 • Kellonaika: Klo 8.30 - 12.00

Toinen Toimisto juhlii ensimmäistä vuottaan perjantaina 21.2. koko päivän. Aamu alkaa aamiaistilaisuudelta, missä puhujina upeat Janne Gylling, Veikko Törrönen ja Tero Helenius!

AAMIAISTAPAHTUMA ON TÄYNNÄ! VOIT ILMOITTAUTUA JONOON LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN kati@toinentoimisto.fi – Ilmoitan heti, jos paikkoja vapautuu!

Aamupäivän ohjelma (aikatauluun voi tulla vielä pieniä muutoksia):

Klo 8.30 Kati Haikola-Mehtälä: Tervetuloa ja Toisen Toimiston ensimmäinen vuosi (pecha kucha)

Klo 9.00  Janne Gylling: Ihmiset ja internet – digitaaliset palvelut ja asiakaskokemus

Klo 9.30 Yrityscase: Roidu

Klo 9.45 Yrityscase

Klo 10.00 Keskustelua ja kysymyksiä aamun aiheista

Klo 10.15 Veikko Törrönen: Liiketoimintamuotoilu | Asiakaskokemus kilpailuetuna = strateginen päätös

Klo 10.45 Yrityscase Highpeak

Klo 11.00 Yrityscase Pyynikin Brewing Company

Klo 11.30 Tero Helenius: Valkokaulus kapinallisuus ja muutosta kipeästi huutava maailma

Klo 12 Aamiaistilaisuus päättyy – mahdollisuus jäädä keskustelemaan aamun aiheista

 

Miksi juuri nämä herrat ja ketä he ovat?

 

 

Janne Gylling, Moretag

Janne Gylling on yksi Viidentähden asiakaskokemus -kirjan kirjoittajista ja hän, jos kuka on nähnyt, miten yritykset onnistuvat tai epäonnistuvat omassa yrityksessään palvella asiakkaittaan.

Nykyisin Janne toimii CMO:na Unikiella, mikä on juuri listattu Deloitte Technology Fast 50 -listan 3. nopeiten kasvavaksi IT-alan yritykseksi.

Mikä sitten on Jannen rooli Toisen Toimiston ensimmäisen vuoden aikana? Janne on tehnyt valtavasti töitä ja antanut omaa osaamistaan täysin pyyteettömästi niin, että Toinen Toimisto on saanut mahdollisuutensa tässä haastavassa markkinassa. Jannen käsialaa ovat mm. Toisen Toimiston verkkosivut ja monet ideat ja käytännön asiat Toimiston arjessa. Kiitos Janne kaikesta, mitä olet Toisen Toimiston ja minun onnistumiseni eteen tehnyt.

 

Veikko Törrönen, KREAPAL DESIGN OY

Veikko on liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Veikko on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa.

Veikko ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa sekä kirjoittaa parhaillaan kirjaa palvelumuotoilusta.

Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Mikä sitten on Veikon rooli Toisen Toimiston ensimmäisen vuoden aikana? Olin kuullut Veikkoa monet kerrat ja rohkaisin mieleni ennen avajaisia ja otin yhteyttä! Puhelu oli aivan huippu – innostuin sen aikana omastakin tekemisestäni enemmän kuin olisi osannut odottaa. Veikko lupautui puhujaksi avajaisiin ja nyt tämä ”jo perinteeksi muodostunut” puheenvuoro kuullaan myös ensimmäisillä synttäreillä!

 

Tero Helenius, Workspacetraveller & visionääri

Tero Helenius on arkkitehti, joka on kiertänyt erilaisia co-working -tiloja jo vuosia. Hän on suunnittelut vähittäiskaupankonsepteja, luonut strategioita, visioinut, unelmoinut ja kapinoinut! Teron tämän hetkinen haave on saada automatisoitua ja yksinkertaistettua monia päivittäisen elämän asioita. Hän puhuu ajasta, milloin työnantajat odottavat sinun kertovan, missä aiot työskennellä ”bring your own office” -ajatuksella.

Tero on kuitenkin myös paljon muuta. Hän on positiivisuudesta voimaa ammentava, luontoa rakastava polkujuoksija. Terolla on kyky katsoa asioita toisin kuin me muut ne nähdään. Hänellä on voimaa, mikä tarttuu ja rohkeutta kertoa, miten hän asiat näkee – vaikka tuo ajatus saattaa olla poikkeava yleisestä ajattelusta.

Miten Tero sitten liittyy Toiseen Toimistoon? Minulla oli ilo ja kunnia saada Terolta puhelinkonsultaatio Toisen Toimiston suunnittelun alkuvaiheessa. Tästä jäi minulle mukaan muutama todella tärkeä asia. Ensimmäinen niistä oli Teron kysymys: ”Mitä sä rakastat? Sen pitää näkyä siinä, mitä sä teet.” Tero toi puhelun aikana tietooni termin ”social athmosphire” ja sen merkityksen osana onnistumista. Kiitos Tero näistä – niillä ohjeilla on menty!

Tapahtumassa vahvasti mukana myös:

 

 

Iltatilaisuudesta on tulossa tarkempaa ohjelmaa myöhemmin, mutta tarkoitus on juhlia ”afterwork” -hengessä eli olette tervetulleita paikalle klo 17 alkaen :-).