MITEN OULULAINEN YRITTÄJÄ PÄÄTYI TOISELLE TOIMISTOLLE

Olen Auli Hedman, oululainen koulutusalan yrittäjä ja Toisen Toimiston fani ja vakiasukki. Päädyin tänne ystävättären suosituksesta, kun toimintamme laajeni Tampereelle muutama vuosi sitten.  Haussa oli kaunis, toimiva koulutustila hyvällä sijainnilla ja heti tilan nähtyäni tietysti rakastuin tähän upeaan kokonaisuuteen, ja aivan siltä seisomalta varasimme tilan koulutuksiimme.

Oululaista Perämeren asukkia ilahduttaa erityisesti alla kuohuva Tammerkoski, jota tulee ihailtua moneenkin otteeseen työpäivän aikana. I´m just loving it!

 

KEHITTÄMÄSSÄ AMMATTITAITOA VALMENTAVAAN ROOLIIN

Olemme kehittäneet yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa uuden ammatillisen täydennyskoulutuksen valmentajille, tavoitteena vahva valmennuksellinen osaaminen.

Koulutus antaa ammattitaidon toimia esim. Ratkaisukeskeisenä valmentajana, Life Coachina, Business Coachina, In-House Coachina tai Työyhteisövalmentajana, myös esimiehet saavat tästä kattavan tieto-taidon toteuttaakseen valmentavaa esimiestyötä.

Vuoden kestävässä monimuoto-opiskeluna toteutettavassa koulutuksessa, saa coaching-ydintaitojen lisäksi mm. syvällisen tietotaidon ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja elämäntaidoista, kuten mielen- ja tunne-elämän johtamisesta, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidoista, sekä perusopit työhyvinvointivalmentamisesta ja business coachingista.

 

HYVÄN ELÄMÄN TYÖKALUJA

Kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan ihmisen, jolla on hyvät itsensäjohtamisen taidot, on helpompi pärjätä yhä pirstaloituneemmaksi käyvässä työelämässä. Muutokset asettavat paineita myös johtajuudelle. Hyvältä johtajalta vaaditaan nykyisin entistä enemmän taitoa valmentaa ja ymmärtää ihmisiä kokonaisvaltaisesti.

Tutkimusten mukaan, tulevaisuudessa tarvittavia yleistaitoja ovat mm. luovan ajattelun ja empatian taidot, joita voidaan lisätä esimerkiksi coaching-dialogilla, sekä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja kehittämällä.

Lisäisin, että myös hyvällä työympäristöllä on iso merkitys työhyvinvoinnissa ja juuri sen takia me olemme täällä Toisella Toimistolla, koska täällä on meillä ollut tosi kiva olla ja opiskella näitä inspiroivia asioita!

Seuraava Tampereen viikonloppuisin toteutettava ryhmämme starttaa täällä 25.9. 2020.

 

Tervetuloa mukaan huippuvuoteen!

 

Lisätietoja

Auli Hedman

auli@lifecoachacademy.fi

Puh 0400 796688

www.lifecoachacademy.fi

Facebook

”Hiiteen kaikki mielen mustuus,

me suoritamme itsemme tästä retkestä kuin enkelit.

Asiat käyvät hyvin, peijakkaan hyvin,

eikä yhtään syytä päätä kallistella.”

Aleksis Kivi