Oma kupla puhkesi…

Aluksi oli tarkoitus laittaa vain oma osaaminen paperille, mutta kuinkas kävikään. Portaiden puolesta välistä näkee alkua paljon pidemmälle ja ajatus vähän muuttui. Koska olen työssä oppinut, aukaisi opiskelu minulle aivan toisen maailman. On aivan eri asia tehdä käskettyä, kuin todella ymmärtää mitä tekee ja mistä syystä. Ymmärtää mitkä asiat vaikuttavat toisiinsa ja mikä on oikeasti olennaista.. ja piiitkästä aikaa aloin kyseenalaistaa vallitsevia toimintamalleja. Koska lukio tuli suoritettua aikanaan, yleisiä aineita ei tarvinnut opiskella ja pääsin napsimaan kirsikat kakun päältä. Jotenkin jännästi tarjottimelle ilmestyi vain markkinointiin liittyviä kursseja ja niiden sisältö vahvisti kiinnostustani.

Kun tammikuussa tapasin Katin ensimmäisen kerran, niin vähänpä tiesin siitä mitä olisi edessä. Myynnillisestä kontaktista tulikin ystävä ja useamman kerran käytiin yhdessä läpi eksistentiaalista kriisiäni. Osallistuin Toinen Toimiston kaikkiin omaa työtäni, ja työssä jaksamistani tukeviin tapahtumiin. Nautin (kadehdin) vierailuillani paikan yhteisöllisyydestä ja inspiroivasta ilmapiiristä. 

Kun nyt syksyllä tuli mahdollisuus lähteä kohti tuntematonta, en paljon empinyt kysyä olisiko mahdollista tulla opettelemaan uusia juttuja Toinen Toimistolle. Mietittiin mikä tekeminen palvelisi parhaiten molempia ja seuraavien kuukausien aikana minun olisi tarkoitus tutustua markkinoinnin automaatioon ja analytiikkaan. Pääsen seuraamaan läheltä yrittäjän arkea, sekä osallistumaan tapahtumien järjestämiseen ja varmaan se lusikka uppoaa muihinkin soppiin, on ollut tapana. Tulevaisuudessa näen tekeväni edes jonkun verran töitä myynnin parissa, koska myynti ja ihmiset, mutta toivon markkinoinnin olevan isommassa osassa. Pidän äärimmäisen tärkeänä, että tulevassa työpaikassani on yhteinen suunta selvillä, mutta yksilöille jätetään tilaa myös itsensä haastamiseen. Silloin kun ihminen ei osaa olla VAIN töissä, niin on mahtavaa kun työ palkitsee… myös sisäisesti.

 

Jatkossa minut löytää siis Finlaysonilta. TR 9, Seelanti, Finlaysoninkuja 3, 3. krs. Tätä tilaa ei voi selittää, vaan se täytyy kokea.

Ihan kaikkea en vielä tiedä, mutta esittelen tilan mielelläni. Jos päivät kuluu yksikseen (koti-) toimistolla ja tietokoneesta on tullut kelpo juttukaveri, suosittelen poikkeamaan.

Valitse itselle sopiva tapahtuma täältä tai soittele niin sovitaan aika!

Suvi Helin

050 567 1667

suvi@toinentoimisto.fi