”Mä en kyll oo mikään joulufani, voisko se olla joku muu kuin joulukalenteri…?”

…tietenkin voi!

Nyt siis käynnistyy joulu(ton)kalenteri, joka on lähtölaskenta seuraavaan vuosikymmeneen!

Jos yrityksesi miettii jonkinlaisen tapahtuman järjestämistä ensi vuoden aikana, niin nyt on mahdollisuus voittaa sille puitteet. Joulu(ton)kalenteri on leikkimielinen kilpailu, jossa sinun tehtävänäsi on etsiä Katia ja Suvia Toisen Toimiston nettisivuilta, neljänä peräkkäisenä viikkona. Pääpalkintona on Toisen Toimiston tapahtuma- / kokoustila yrityksesi käyttöön päiväksi.

Kilpailun järjestää Toinen Toimisto Oy, eikä sen järjestämiseen osallistu muita tahoja. Kilpailu sisältää neljä viikkotehtävää, joissa jaossa on kaupungin komeimmat take away -mukit. Viikkotehtävien vastauslomakkeilta löytyy myös pääpalkinnon voiton mahdollistava osio.

Kilpailuaika on 1.12.2019-28.12.2019. Jos oikein vastanneita on enemmän kuin yksi, viikkotehtävien voittajat selvitetään arpomalla oikein vastanneiden kesken 8., 15., 22. ja 29.12.2019. Jokaisesta tehtävästä on palkintona yksi take away -muki ja voittaja saa noutaa sen, itselleen sopivana ajankohtana, Toiselta Toimistolta, tammikuun loppuun asti.

Pääpalkinnosta pääset kisaamaan viikkotehtävien vastauslomakkeilla, kertomalla perustelun miksi sinun yrityksesi tulisi päästä Toisen Toimiston tiloihin. Pääpalkinnon voittaja selviää 31.12.2019, kun piiloistaan kömpineet Kati ja Suvi valitsevat parhaan perustelun. Pääpalkinnolla saat tapahtuma- / kokoustilan yrityksesi käyttöön yhdeksi arkipäiväksi, 2.1.2020 -31.3.2020 välisenä aikana (arvo 900 €, alv 0%). Ajankohta sovitaan kilpailun voittajan kanssa, päivälle, jolloin ei ole muita varauksia. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla, joten kilpailuun osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen liittämisen vastauslomakkeeseen. Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen, ellet erikseen ilmoita halukkuuttasi liittyä Toisen Toimiston postituslistalle. 

Kannattaa ottaa Toinen Toimisto seurantaan (vaikka kisaan osallistuminen ei siihen velvoita) facebookissa, instagramissa tai linkedinissä. Sunnuntaisin julkaistaan sosiaalisen median kanavissamme vihje, mistä meidät voi löytää. Sen jälkeen sinulla on viikko aikaa etsiä meidät ja kertoa mistä löydyimme, sekä perustella itsesi pääpalkinnon voittoon! Viikkotehtävään osallistuminen päättyy lauantaina ja sunnuntaina kerrotaan taas uudet vihjeet, sekä edellisen viikon onnekas voittaja. Kilpailu pääpalkinnosta päättyy samalla kun päättyy viimeinen viikkotehtävä. Onnea etsintään!