Kesää kohti! Myynnin verkostoitumisaamiainen 26.6. klo 8 - 10!

Kesä saapuu, kuten joka vuosi! Ennen kesän lomiasi, varaa pieni hetki ja tule virkistymään, oppimaan ja innostumaan kanssamme aamiaisen ja verkostoitumisen merkeissä.

Myynnin verkostoitumisaamiainen alkaa klo 8.

Calcus.com Oy tarjoaa aamiaisen myynnin ammattilaisille Toisella Toimistolla yhdessä Atoz Oy:n kanssa.

Aamiaisen tarkoitus on mahdollistaa myynnin asiantuntijoiden verkostoitumista ja oman osaamisensa jakamista. Aamiaisen aikana Calcus.com:n aluemyyntijohtaja Janika Tommila kertoo Calcus.com:n nykyaikaisesta organisaatiokulttuurista ja Tommi Kauppinen avaa Atozin tarinaa.

Aamiaisen aikana keskustelua ovat fasilitoimassa ja omaa asiantuntijuuttaan jakamassa Henna Niiranen Integratalta ja Linda Asikainen Myyntitulesta.

Henna Niiranen on HR-toimialan kasvuyrityksen Integratan CMO ja pian valmistuva #myyntimaisteri. Henna kertoo konkreettisia ja heti käyttöön otettavia keinoja, miten digiä kannattaa hyödyntää kasvun tekemisessä.”
Henna Niiranen johdattaa meitä kohti digitaalista myyntiä otsikolla:
”Kolme askelta digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin”.

Linda Asikainen on raudankova myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka on johtanut muutamankin isomman yrityksen myyntiä menestyksekkäästi. Lindan puhuessa ja valmentaessa paatuneempikin myynnin konkari syttyy uusiin liekkeihin. Lindan aihe:
”Syksylle työkalut kuntoon ja liekki sydämeen.”

Tule tutustumaan, tapaamaan kollegoitasi ja inspiroitumaan!

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!

Peruutuspaikkoja voit tiedustella osoitteesta kati@toinentoimisto.fi.