Löytöretki mielen supervoimaan -workshop 15.6. klo 12 - 15

Workshopissa käydään läpi mieltä ihmisen ymmärrys- ja ohjausjärjestelmänä. Lisäämme ymmärrystä aiheen ympäriltä ja teemme harjoituksia, joita jokainen voi viedä omaan arkeensa.

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!
Hurjan kysynnän vuoksi, peruutuspaikkoja voi tiedustella osoitteesta kati@toinentoimisto.fi. Pyrin vastaamaan tiedusteluihin sitä mukaa, kun paikkoja vapautuu!

Harri Gustafsberg

Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valtakunnallisessa valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

Harri on mielen suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori ja turvallisuus johtamisen maisteri (FT, HTM). Lisäksi Harri on palkittu tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja.

Harri on erikoistunut suorituskyvyn nostamiseen yksilötasolla ja organisaatiotasolla; tiimityön, johtamisen ja yhteisen kulttuurin vaikuttamisen kautta. Yksilötasolla hyvinvointi on tärkeä perusta, mutta kun resursseja tarvitaan muutosten ja haasteiden kentällä, niin hyvinvointiin keskittyminen ei riitä, tarvitaan laajemman skaalan taitoja.

Lue lisää: www.mentoritiimi.fi