MAJ- palvelukonsepti tuo parturi ja kampaamopalvelut Toiselle Toimistolle 25.10 klo 8-16 välisenä aikana.

MAJ on uudenajan palvelukonsepti joka tuo kauneus- ja hyvinvointipalvelut asiakkaan toivomaan paikkaan. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan palveluihin hiustenleikkausten ja värjäysten parissa.

MAJn perustaja Linda saapuu Finlaysonin Toinen toimisto neukkaritiloihin

25.10 klo 8 eteenpäin. MAJn ideana on tuottaa palvelut samanlaisina kuin ne olemme tottuneet saamaan saleilla ja salongeissa. Voit siis huoleti varata ajan myös värjäykseen, sillä Linda tuo mukanaan liikuteltavan pesualtaan joka takaa myös perinteisen, rentouttavan pesuhetken.

MAJ palveluiden tilaaminen on helppoa ja kätevää. Palvelu maksetaan aikaa varatessa netin kautta. Esteen sattuessa voit normaalisti perua ajan MAJ sivujen kautta, omista tiedoista, näin rahat siirtyvät takaisin kortillesi muutaman päivän kuluessa. Hinnat näet Lindan profiilista.

Varaa aikasi alla olevan  linkin kautta ja hyödynnä tutustumistarjous -20% koodilla MAJ x Toinen toimisto

https://maj.works/palveluntarjoaja/linda-huhtala?disable-travel-buffer=1

Aikaa varatessasi:

  • Mene sivuille MAJ.works tämän viestissä olevan linkin kautta varataksesi aika Toinen toimisto tiloihin perjantaille 25.10 klo 8-16 välisenä aikana Finlaysoninkuja 3, 3. krs. Näin kyseisen päivän varatuista ajoista poistuu liikkumispuskuri ja saamme mahdutettua useampia asiakkaita päivälle.
  • Luo ensimmäiseksi itsellesi tili muutamalla klikkauksella oikeasta yläkulmasta ja vahvista linkki sähköpostista. Tarkista myös roskapostikansiosi mikäli linkissä on viivästystä.
  • Varaa toivomasi aika Lindan kalenterista käyttäessäsi kyseistä linkkiä. Käytä jo avaamaasi välilehteä tai mene sivuille uudelleen ylläolevan linkin kautta. Näin liikkumispuskuri on poissa käytöstä.
  • Palvelut tuotetaan Toinen toimisto tiloissa Finlaysionilla osoitteessa Finlaysoninkuja 3, 3. krs. Asiakkaan tiedot kohtaan osoiteriveille voit syöttää yllä olevan osoitteen.
  • Voit halutessasi laittaa kommenttikenttään toiveista väristä tms. Lindalla on kattava väripaletti mukanaan ja löydämme varmasti värjäystä toivoville mieleisen lopputuloksen.

 

Mikäli sinulla ilmenee lisäkysyttävä, niin voit olla yhteydessä Lindaan suoraan puhelimitse 044 989 7665 tai meilillä asiakaspalvelu@maj.fi ja autan mielelläni.

 

Löydät MAJn sosiaalisesta mediasta @MAJsuomi

Let´ do it MAJ way!

Terveisin Linda Huhtala / MAJ

linda@maj.fi

044 291 2428

044 989 7665 asiakaspalvelu