Huom! Ajankohta muuttui! Kiteytä ja myy paremmin! -aamiaistapahtuma, 1.10.2019 klo 8.30 - 11.30

 

 

Olitpa sitten yrittäjä tai myynnin ja tuotteistuksen parissa työskentelevä, tiedät varmaan kiteyttämisen hankaluuden. Miten tuotteen ominaisuudet muutetaan asiakasta houkutteleviksi hyödyiksi ja miten nämä vielä kerrotaan asiakkaalle niin, että asiakkaan mielenkiinto ja ostohalu kasvavat!

Meillä on tarjolla apua juuri tähän ja juuri sinulle! Osallistu POP Pankin järjestämään ”Kiteytä ja myy paremmin” -aamiaistapahtumaan Toisella Toimistolla 1.10. klo 8.30 alkaen.

 

Päivän ohjelma ja tarkempi aikataulu:

 

Klo 8.15 Toisen Toimiston ovet aukeavat

Klo 8.30 Aamiaista tarjolla

Klo 8.45 (Aamiaisen lomassa) Kati Haikola-Mehtälä toivottaa teidät tervetulleeksi ja kertoo pari sanaa Toisesta Toimistosta.

Klo 9.15 Maarit Vähäsaari (POP Pankki): Hyöty > hinta eli miten hyödyistä saadaan hintaa houkuttelevampi ostokriteeri.

Klo 10.15 Linda Asikainen (Myyntituli): Kenelle ja miten myyn? Miten nämä hyödyt saadaan muokattua puheeseen ja tarjouksiin niin, että kaupan todennäköisyys paranee.

Klo 11.30 Workshop päättyy.

Keskusteluille on varattu runsaasti aikaa eli mikäli haluat, voit jäädä vielä iltapäiväksi paikanpäälle työskentelemään ja hyödyntämään asiantuntijoiden ohjausta.

Maarit Vähäsaari, pankinjohtaja, POP Pankki, Tampere

Maarit on pitkän linjan pankkilainen, tärkeimpänä työtehtävänään myynnin johtaminen. Maarit on myös pankkityönantajien välissä elättänyt itseään myynnin valmentajana, itsenäisenä yrittäjänä ja auttanut lukuisia yrityksiä kasvattamaan myyntiään. Laaja kokemus ja näkemys myynnistä, yrittäjyydestä, esimiestyöstä, toisten ajatteluun vaikuttamisesta on perustana kaikelle tekemiselle. Korkeakoulututkintojen lisäksi kantapääopistoakin on käyty välillä oikein huolella! Maarit on pankinjohtajana Tampereen POP Pankissa, jossa palvellaan niin henkilöasiakkaita kuin yritysasiakkaita asiantuntemuksella ja aidosti huolta pitäen. Pankin keväällä starttaama POP Kotikauppa on saanut uutena toimijana hienon vastaanoton Tampereen seudulla. Sieltä asiakkaat saavat lämminhenkistä ja mutkatonta palvelua asuntokauppaan liittyvissä asioissa.

Maarit Vähäsaari

maarit.vahasaari@poppankki.fi

Puh. 020 1645 060, gsm 050 324 0909

Hämeenkatu 31, 33200 TAMPERE

www.poppankki.fi/kurikka

Linda Asikainen, myynnin liekittäjä, toimitusjohtaja, Myyntituli Oy

Linda on raudankova myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka on johtanut muutamankin isomman yrityksen myyntiä menestyksekkäästi. Lindan kyky konseptoida ja kirkastaa yritysideaa, sekä kaivaa kaikista paras esiin on ilmiömäinen. Linda on suorapuheinen, rehti ja aito – hänen rohkeutensa ja älykkyytensä inspiroi ihmisiä päivittäin. Lindan puhuessa ja valmentaessa paatuneempikin myynnin konkari syttyy uusiin liekkeihin.

Kaikkein tärkeintä on saada myyjät toimimaan ja viemään apuvälineet käytännön tasolle. Myyjä kohtaa edelleen asiakkaan pitkälti puhelimitse tai kasvotusten. Siksi he tarvitsevat hyvin toimivan organisaation ja ennen kaikkea laadukkaan myynnin johdon tuekseen, jotta paras mahdollinen tulos syntyisi. Lindan intohimo on valjastaa teknologia osaksi myyntiprosessia ja auttaa myyjiä tulkitsemaan sekä toimimaan datan tuomien tulosten mukaan. Suurin ilo ja liekki Lindaan syttyy, kun hän on pystynyt auttamaan myyjiä nousemaan uudelle tasolle – löytämään itsestään uusia vahvuuksia ja voimavaroja.

Linda Asikainen

linda@myyntituli.fi

040 836 6053

www.myyntituli.fi

 

Kati Haikola-Mehtälä, Toisen Toimiston perustaja

Kati uskoon ihmiseen ja ihmisyyteen yhtälailla kuin  yhteisöön ja yhteisöllisyyteen. Hänen mielestään, kukaan meistä ei ole vahva yksin.

Katin  mielestä yksilöllisiä ominaisuuksia korostetaan ja arvostetaan, mutta vasta yhdessä muiden kanssa nuo vahvuudet nousevat esiin. Jos jokaisessa työyhteisössä löydettäisiin me –keskustelu minä –puheen tilalle, olisi jokaisella parempi olla.

Kati on itse uuden edessä yrittäjänä ja jo nyt nähnyt, miten paljon toisten ihmisten tuki ja usko voivat saada aikaan.

Toiselle Toimistolle jokainen ihminen on tärkeä. Tulipa sinne käymään päiväseltään tai jäikö sitten pidemmäksi aikaa. Työnmurros monessa muodossaan koettelee meitä kaikkia ja yhdessä me voimme selvitä myös sen mukanaan tuomista haasteista.

Kati Haikola-Mehtälä

kati@toinentoimisto.fi

045 139 1131

www.toinentoimisto.fi

Ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajoitetusti!