Brunssi 30.8.2019 | Jari Saarenpää

Brunssin ajatus on yksinkertainen ja kaunis, kuten brunssin ajatus aina on! Syödään yhtä aikaa aamiaista ja lounasta, mutta opitaan ja laajennetaan siinä samalla käsityksiämme eri alojen asiantuntijoiden johdolla.

Jari Saarenpää on 50-vuotias teollisuustalouden diplomi-insinööri, jolla on yli 20 vuoden johtamiskokemus monikulttuurisesta, kansainvälisestä keskijohdon tehtäväkentästä liike-elämässä.
Jarin erityinen osaamisalue on muutostilanteiden johtaminen sekä tilaustoimitusketjujen hallinta. Kuluneen kuuden vuoden ajan hän on toiminut yritysvalmentajana organisaatioiden muutoksissa sekä asiakaskohtaamisen ja vuorovaikutuksen kehittämisessä.
Valmennuksille tyypillistä on organisaation yksilöiden vahvuuksien tunnistaminen, kehittäminen ja hyödyntäminen osana muutosta.

30.8.2019 Brunssilla Jarin aiheena on ”Sisäinen motivaatio”

”Tänä päivänä on trendikästä puhua työssä motivoitumisesta – aika harva kuitenkaan pysähtyy motivaation todellisten juurisyiden äärelle. Ulkoinen motivaatio syntyy yleensä kepin ja porkkanan yhdistelmästä, mutta vasta sisäinen motivaatio saa ihmisen todella liikkeelle muutoksessa. Sisäinen motivaatio on kolmen päätekijän kertolasku: riittävä vapaus, mahdollisuus kehittyä työssään sekä kokemus työn merkityksellisyydestä. Lopputulos on tasan niin hyvä, kuin heikoin näistä tekijöistä!”

Brunssi 30.8.2019 | Klo 10 – 12 | Jari Saarenpää

Ilmoittaudu mukaan heti!