Brunssi 29.3.2019

Brunssin ajatus on yksinkertainen ja kaunis, kuten brunssin ajatus aina on! Syödään yhtä aikaa aamiaista ja lounasta, mutta opitaan ja laajennetaan siinä samalla käsityksiämme eri alojen asiantuntijoiden johdolla.

Brunssi 29.3.2019

Klo 10 Brunssi alkaa

Tero Helenius

Workspacetraveler, kaupan strategi, visionääri, toimialahäirikkö ja startup-yrittäjä. Sydämeltään polkujuoksija, kasvissyöjä.
Arkkitehti.
Helenius on vuosia rakentanut kaupallisia konsepteja sekä kotimaassa että maailmalla. Hän on käynyt koulunsa Lontoossa Englannissa, jossa opiskeli evolutionääriseen tekoälyyn perustuvaa arkkitehtuuria. Rakastui ihmisen alitajuntaiseen käyttäytymiseen ja on edelleen sillä tiellä.
Helenius vie usein asiakkaansa heidän mukavuusalueensa reunalle, ja sen yli, vain näyttääkseen mistä heidät on tehty. Hyppy tuntemattomaan kiehtoo. Disruptiosta on tullut jotain mitä hän mielenkiinnolla etsii.
Vahvimmillaan Helenius on kaupan strategioissa, muotoilussa, asiakaskäyttäytymisessä ja -kokemuksessa. Palvelumuotoilusta on tullut toimintamalli. Vuosien aikana hän on oppinut, että kyse ei olekaan vahvimmillaan olosta vaan haavoittuvaisuudesta ja herkkyydestä – aitoudesta. Sen ymmärtäminen on kääntänyt hänen urallaan seuraavan lehden.
Viime vuosien aikana coworkingistä on tullut sekä elämäntapa että tapa ansainta elanto.

Tero kertoo:
”Mitä tapahtuu kun nelikymppinen mies siirtää toimiston juoksukengille? Kun hyvinvoinnista tulee työympäristö ja työympäristöstä hyvinvointia.
Vuonna 2017 päätin heittäytyä kokonaisvaltaiseen ihmiskokeeseen, jonka tarkoituksena oli löytää vastaus kysymykseen millainen on uusi työympäristö. Olin ammatissani vastannut jo vuosia kysymyksiin tulevaisuuden työympäristöistä. Eräänä tuikitavallisena päivänä päätin jättää tehtäväni omistamassani yrityksessä ja suunnata tuntemattomaan. Vapaampaan maailmaan. Maailmaan, jonka lähtökohtana on hyvinvointi.
Päällimmäisenä tavoitteenani oli löytää uusi, tulevaisuuden työympäristö joka tuo yhteen, hyvinvoinnin, työn ja vapaa-ajan. Konsepti jossa kaikki osa-alueet elävät tasapainossa, sulassa sovussa. Syntyi kokonaisvaltainen coworking 360 työympäristökonsepti.”

Timo Toivanen

Timo on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Hänen tavoitteenaan on tuottaa talouden oivalluksia kuulijoilleen. Hän haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden, yrittäjyyden ja liiketoiminnan osaajiksi. Valmentajana hänen teesinsä ovat: osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta!
Timo puhuu brunssilla aiheesta: Yrittäjän ensimmäinen vuosi, taloudelliset mahdollisuudet ja uhat.

Klo 13 Brunssi päättyy

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Brunssi järjestetään jokaisen kuukauden viimeinen perjantai. Muutamin poikkeuksin. Kevään sovitut brunssit löydät ohesta.

Brunssi alkaa klo 10 ja päättyy klo 13. Tähän väliin mahtuu hyvää ruokaa, ihania kohtaamisia, verkostoitumista, keskusteluja ja mahdollisuus uuden oppimiselle.

Ilmoittauduthan brunsseille aina ajoissa. Jos ilmoittautumisestasi huolimatta et pääsekään paikalle, ilmoitathan myös siitä, näin tilallesi mahtuu joku muu halukas. ”No show -maksu” 30 €, muutoin brunssit ovat osallistujille ilmaisia.

Lisätietoja ja mahdollisuutta päästä brunssin puhujaksi voi tiedustella minulta joko soittamalla tai sähköpostilla: 045 139 1131, kati@toinentoimisto.fi.

Muista myös nämä

 

3.4.2019 Elisa Heikura, Koodarikuiskaaja

6.4.2019 Kokedama -kurssi

26.4.2019 BRUNSSI: Minna Marsh: Mielenrauhaa työhön ja tavoitteisiin

28.4.2019 Kukkaworkshop: Yrttikukkakimput