Brunssi 26.4.2019 | Minna Marsh

Brunssin ajatus on yksinkertainen ja kaunis, kuten brunssin ajatus aina on! Syödään yhtä aikaa aamiaista ja lounasta, mutta opitaan ja laajennetaan siinä samalla käsityksiämme eri alojen asiantuntijoiden johdolla.

Brunssi 26.4.2019 TÄYNNÄ!!!
Peruutuspaikkoja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta kati@toinentoimisto.fi

Klo 10 Brunssi alkaa

Mentaalivalmentaja Minna Marsh

Mielenrauhaa työhön ja tavoitteisiin

Oletko työstäsi ylpeä oman alasi ammattilainen? Haluatko lisää mielenrauhaa ja hyvää oloa tekemisen keskelle? Jos vastasit kyllä, tämä brunssi on juuri sinulle, alastasi riippumatta.

Tarjolla on uusia näkökulmia stressiin, elämän kulkuun, onnistumisiin ja epäonnistumisiin. Varaudu siihen, että lähdet paikalta tyynempänä kuin tulit tai isommassa myllerryksessä – ja sekin on juuri niin kuin pitää olla.

Sisältö:

Luottamus – mihin ja keneen?
Kiirettä, kilpailua ja otsa hiessä?
Millainen on hyvä tavoite?
Arvosi – mitä on menestyminen juuri sinulle?
Miksi kaikki tavoitteet eivät toteudu?
Olen läsnä! Vai olenko? Missä olen läsnä?

Mentaalivalmentaja Minna Marsh on asiakkaidensa mielen myllertäjä, tavoitteiden kirkastaja ja steppien selkeyttäjä. Hän on tehnyt töitä työyhteisöissä, yksilövalmennuksessa ja yli 40 urheilulajin parissa reilun kymmenen vuoden ajan.

minnamarsh.com

Klo 13 Brunssi päättyy

Brunssi järjestetään jokaisen kuukauden viimeinen perjantai. Muutamin poikkeuksin. Kevään sovitut brunssit löydät ohesta.

Brunssi alkaa klo 10 ja päättyy klo 13. Tähän väliin mahtuu hyvää ruokaa, ihania kohtaamisia, verkostoitumista, keskusteluja ja mahdollisuus uuden oppimiselle.

Ilmoittauduthan brunsseille aina ajoissa. Jos ilmoittautumisestasi huolimatta et pääsekään paikalle, ilmoitathan myös siitä, näin tilallesi mahtuu joku muu halukas. ”No show -maksu” 30 €, muutoin brunssit ovat osallistujille ilmaisia.

Lisätietoja ja mahdollisuutta päästä brunssin puhujaksi voi tiedustella minulta joko soittamalla tai sähköpostilla: 045 139 1131, kati@toinentoimisto.fi.