Luova aamupala 16.5.2019 klo 7.30-9.00 (myös) kankeille ja estoisille!

Saitko tapaamisesta käyntikortin vai ihmisen? Jätä käyntikortit kotiin ja tule Toiselle Toimistolle tutustumaan uusiin ihmisiin rennosti aamupalan merkeissä.

 

Saitko tapaamisesta käyntikortin vai ihmisen? Jätä käyntikortit kotiin ja tule Toiselle Toimistolle tutustumaan uusiin ihmisiin rennosti aamupalan merkeissä. Samalla herätät itsesi päivään luovasti ja saat työkaluja ihmisten kohtaamiseen myös tulevaisuudessa.

 

Vaihtoehtoisen verkostoitumisaamun tarjoavat Toinen Toimisto ja Tykytyky.

Tykytyky on kolmen tamperelaisnaisen tiimi, joka tuo työpaikoille hyvinvointia ilman kilpailua, kastumista, roikkumista, stressiä ja erikoisvarusteita. Sen sijaan Tykytyky herättää luovuuden, innostaa toisten kohtaamiseen ja oman näköisee elämään.

Tykytykyn vuorovaikutuskouluttaja Disa Kamula:

Intohimoni on esittävä taide ja teatteri sen kaikissa muodoissaan. Erityisen kiinnostunut olen soveltamaan osaamistani erilaisissa ympäristöissä ja työyhteisöissä. Opetan ilmaisua niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin ammattilaisille!

TAVOITTEENI ON KUORIA KAIKISTA IHMISISTÄ ESIIN PARAS MAHDOLLINEN VERSIO ITSESTÄÄN.
Työpajoissani sovellan osaamistani teatterin ja draaman työtavoista ja houkuttelen koko ryhmän heittäytymään rohkeasti yhteiseen leikkiin.

Tykytykyn luovuuskouluttaja Heidi Kormano:

Muistatko kuinka innokkaasti lapsena leikkelit paperia ja liimasit asioita yhteen? Samaan aikaan olit estottoman innovatiivinen ja rajaton? Voit löytää sen tunteen uudestaan. Vedän käsityö- ja taidetyöpajoja, jossa ei ole taitotasoja eikä loppuarvostelua.

TAVOITTEENI ON ETSIÄ SINUSTA JA YHTEISÖSTÄSI UUTTA ILOA JA LUOVUUTTA, JOKA EHKÄ KATOSI VUOSIEN VARRELLA.

Kanssani pääset keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja saat sen valmiiksi heti – vatvomatta.

Tykytykyn elämäntehtäväetsivä, Marjaana Herlevi:

”Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että viettäisimme sitä voiden päivittäin huonosti ja elämällä elämäämme lomasta lomaan.

Rohkaisen ihmisiä tunnistamaan oman vastuun omasta elämästään ja tekemällä valintoja, jotka auttavat saamaan jokaisesta päivästä entistä antoisamman.

KAIKKI TULEE JÄRJESTYMÄÄN HÄMMENTÄVÄN HIENOLLA TAVALLA.

Aamiainen on täynnä! Voit tiedustella peruutuspaikkoja minulta: kati@toinentoimisto.fi.