WordPress-sivustoja ilman jargonia tai muuta höpöhöpöä.

Saat meiltä kaiken mitä tarvitset sivustouudistukseen. Me piirretään teidän näköinen käyttöliittymä, koodataan pikselit paikoilleen, tehdään tarvittaessa myös kaikki sisällöt sekä tarjotaan teille ylläpito ja palvelintila sivustolle.

Meillä sama tyyppi vastaa sivuston ulkoasusta ja koodista, eli voit olla varma että pikselit menevät paikoilleen. Liian usein käy niin, että kun ’leiska’ siirtyy koodarille, pikselit rupeavat karkailemaan. Siitä ei tarvi huolehtia meidän kanssa.

Verkkopalveluiden lisäksi me teemme paljon markkinointiin ja viestintään liittyviä asioita. Käydään puhumassa ja kouluttamassa, sekä auttamassa toisia yrityksiä kiperissä kohdissa.

Miksi Toinen Toimisto?

Meillä on se ajatus, että työ tehdään pääasiassa siellä missä asiakas on. Sen lisäksi olemme olleet Tampereen Crazy Townilla ja uudessa Ratinan MOW:ssa. Kuitenkin Toinen Toimisto on jotain sellaista jota kaipaamme. Kodinomainen paikka, jossa voi keskittyä, verkostoitua ja nauttia. Katin valloittava persoona ja kyky saada ihmiset keskustelemaan keskenään on jotain mitä arvostamme todella.

Tilasta löytyy monenlaisia paikkoja joihin voi käpertyä tai istua ergonomisesti sähköpöydän ääressä. Toisella Toimistolla on jokaiselle jotain.

Löydät meidän Toiselta Toimistolta aina välillä. Silloin kun kaipaamme lisää upeita ihmisiä ympärillemme. Tule jutulle.

 

Janne Gylling