Vuosi 2020 on jo hurjassa vauhdissa, huolimatta siitä, että meidän kaikkien kalenterit ovat varmasti menneet ainakin osittain uusiksi tai ainakin etätapaamisten määrä on kasvanut hurjasti!

Maailma ei kuitenkaan pysähdy ja asiat etenevät sovituilla tavoilla – toisella tapaa vain kuin ehkä on ajateltu.

Toinen Toimisto sai nauttia viime vuoden lopun Suvi Helinin ammattitaidosta, hänen tehdessään viimeisen harjoittelujaksonsa Toisen Toimiston markkinoinnista huolehtien.

Nyt minulla on ilo esitellä teille Heli Rajamäki, joka suorittaa harjoittelua jaetusti minun ja Maria Rajakallion SomeStudion kanssa.

Tervetuloa Heli jengiin! <3

t. Kati

Hei, olen Heli ja aloitin juuri harjoitteluni täällä Toisella Toimistolla. Opiskelen intensiivisessä puolen vuoden digimarkkinoinnin osatutkinnossa, jonka avulla halusin lisäkoulutusta jo valmiiksi olemassa olevaan tietotaitoon ja mikä parhainta, oppia etenkin uutta.

Oma työhistoria painottuu aika erilaisiin hommiin kuin mihin nyt olen tähtäämässä, joten tässä harjoittelun aikana odotan myös oman ammatti-identiteetin alkavan rakentumaan uudestaan.

Olen nyt viikon ajan saanut seurailla meininkiä toimistolla aina, kun vaan oma inspiraatiokuplani on halunnut latautua pitämällä pientä breikkiä töiden lomassa ja on ollut ihana seurata, miten yhteisöllinen ilmapiiri Toisella Toimistolla vallitsee, vaikkakin tosin vielä toistaiseksi oon seuraillut lähinnä vaan sivusta, koska pakko myöntää, että vielä vähän ujostuttaa! Ja hei muuten, tota termiä inspiraatiokupla joku voisi myös kutsua sen oikealla nimellä flow-tilaksi.

Pitkästä aikaa heti ensimmäisen harjoitteluviikon aikana huomasin, että inspiraatiokuplaan oli paljon helpompi heittäytyä. Liekö syynä Toisen Toimiston vibat, mielenkiintoiset harkkatyöt vaiko kenties molemmat! Jos sullakin on aikaa siitä, kun oot saanu uppoutua inspiskuplaan töiden lomassa ja kaipaat ympärillesi inspiroivaa yhteisöä, niin kannattaa tulla pyörähtään Toisella Toimistolla. Saattaapi olla, että pyörähdät täällä ihan jäädäkses.

Törmäillään tässä kevään ja kesän aikana!

t. Heli