” Always be closing connecting ”

Calcus kotiutui Toiselle Toimistolle maaliskuun alussa 2019.
Etsimme pidemmän aikaa meille sopivia toimistotiloja Tampereelta ihan kiinteistövälittäjänkin avulla – tuloksetta.

Me etsimme tilaa, jossa voimme tehdä projektiluontoista työtä yhdessä saman pöydän ääressä sekä samalla tilaa, jossa on mahdollisuus käydä luottamuksellisia keskusteluja asiakkaiden kanssa omassa rauhassa. Todella haastava yhtälö.

Tulin käymään Toisella Toimistolla viikko ennen avajaisia ja olin heti myyty. Tiloissa on otettu huomioon erilaiset ihmiset ja tarpeet. Väreinä on hyvin maanläheisiä sävyjä ja kokonaisilme on rauhoittava, vaikka värejä on käytetty. Ympärillä on paljon viherkasveja, kirjoja ja kauniita esineitä. Toisella Toimistolla välittyy se, että olen nyt toimistolla, mutta ihan yhtä paljon, että olen nyt kotona.

Pelkästään upeat tilat ei vaikuttaneet päätökseen tulla tänne. Tunnen Katin entuudestaan ja ajatus siitä, että pääsisin työskentelemään niin inspiroivan, ammattimaisen ja ihanan ihmisen kanssa tuki vahvasti päätöstäni. Tiesin, että Kati on se henkilö, joka saa ihmiset toimimaan yhdessä. On ihana, että eri alojen ammattilaiset auttavat toisiaan, sparraavat, antavat uutta näkökulmaa ja tietenkin,
verkostoitua ihmisten kanssa.

Mikä on Calcus.com Oy?

Calcus.com on Suomen johtava sisällöntuotantoon keskittyvä markkinointitoimisto. Olemme olleet yli 10- vuotta tuloksellisen sisältömarkkinoinnin ja natiivimainonnan edelläkävijä.

Laadukas ja kiinnostava sisältö, joka koukuttaa ja aktivoi lukijat on toimintamme perusta. Tähän perustuu myös missiomme auttaa asiakkaitamme kasvuun, sekä rakentaa ja parantaa heidän brändimielikuvaansa – oikea kohderyhmä tavoittaen. Olemme tunnettuja nopeista liikkeistämme ja ketterästä toiminnastamme. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä nopeasti muuttuvien markkinointitarpeiden täyttämiseksi ja varmistamme sen laadun tiimillä, jonka asiantuntevuus kehittyy yhtä matkaa
digimurroksen muokkaaman markkinointikentän luomien mahdollisuuksien kanssa.

EDIT: Calcuksen uudet yhteystiedot löydät täältä: www.calcus.com / t. Kati